Feedback van onze klanten

Berichtje...? Foto...?

Uw bericht hier?

Deelt u graag uw reactie of mening over de firma N&C...?

Laat dan zeker een woordje achter in ons gastenboek, eventueel met een mooie foto van het werk dat we geleverd hebben.

Alvast bedankt!

Danny Van Calsteren

Nadat N&C eind vorig jaar het gelijkvloers bij ons geschilderd hadden, hebben ze nu de kelderdeuren komen verven met een prachtig eindresultaat.
Zelfs de kelderdeuren zijn tot in het kleinste detail afgewerkt.
En wij natuurlijk weeral heel tevreden met het mooie werk dat ze geleverd hebben.
Bedankt Niels en Charlotte!

Guido en Kristin

Niels en Charlotte hebben onze hal een nieuwe uitstraling gegeven met de trap als eyecatcher. Op hun aanraden een lichtere kleur genomen en hebben hier zeker geen spijt van. Ook onze halkast hebben ze onder handen genomen . Het resultaat is echt verbluffend . Ze werken alles tot in de perfectie af ! Niels en Charlotte zijn sympathieke vakmensen die duidelijk een passie voor hun job hebben. Een aanrader voor iedereen !

Marianne & Polle

Niels en Charlotte zijn gewoon top!!!Vriendelijk ,kennen allebei hun stiel , en wisten ons bij te staan met veel goede raad!!Zijn heel blij met het resultaat ,zullen ze zeker nog vragen voor nog schilder-of behangwerken!!!!Is echt een aanrader!!!

Danny Van Calsteren

Wij hadden schilders nodig om onze nieuwbouw te schilderen. Maar wie zouden we de schilderwerken laten doen? Op internet is gezocht naar schilders uit de streek. We hadden er een 4 tal die ons goed leken. Ze zijn alle 4 komen kijken en N&C leken ons de beste.
Uiteindelijk hebben we voor N&C gekozen en dat hebben we ons nooit beklaagd. Ze zijn op tijd begonnen, waren zeer flexibel, gaven zeer goed advies met een zeer zeer mooi resultaat. Ze hebben veel zaken kunnen rechtzetten van wat andere stielmannen minder goed gedaan hadden en door sommige (vloerders) zeer slecht gedaan was.
Uiteindelijk waren Niels en Charlotte de beste mensen die in en aan onze nieuwbouw gewerkt hebben. We winsten niet dat er nog zulke goede stielmannen en stielvrouwen bestonden.
We hebben terug schilders gevonden voor de toekomst. Dank u wel Niels en Charlotte voor jullie harde en mooi werk!!!

Hanne & Paulo

Wat een vakmanschap! We hebben Charlotte en Niels leren kennen als 2 spontane, gepassioneerde en gemotiveerde mensen en dat spreekt ook uit hun werk. Oog voor detail en het streven naar dé perfectie zijn voor hen prioriteit. Wat een mooi resultaat, we kunnen hen alleen maar aanraden! Dankjewel, Hanne & Paulo

Jurgen Van Bael

Bij het zoeken van een schilder voor mijn moeder haar kelder, waar de kelder pas een vochtbehandeling gehad had, kwam ik via een tip van een vriend bij Charlotte en Niels uit.
Niels kende ik al langer als een goede voetballer, maar ik wist niet dat hij ook een begenadigd schilder was.
Vorige week zijn ze dan met twee de werken komen uitvoeren bij mijn moeder. En die waren niet simpel.
Heel ruwe muren gaaf krijgen die een vochtbehandeling gekregen hadden, houten deuren terug sluitend krijgen die helemaal krom stonden van het vocht, barsten weg werken,...
Maar, de graad van detail van afwerking en de kwaliteit van de werken zijn schitterend !
Ik denk dat we nu kunnen stellen dat de muren van mijn moeder haar kelder (en dit in een huis van 50 jaar oud) biljartglad zijn, en perfect geschilderd. Ook de deuren zien er terug uit als nieuw, en sluiten perfect.
Zowel mijn moeder als ik zijn overdonderd door het resultaat, en we hopen dat wanneer de garage ook een vochtbehandeling gekregen heeft volgend jaar, Charlotte & Niels willen terug komen om deze ook onder handen te nemen.
Charlotte & Niels, bedankt voor jullie prachtige werk.

Sven

Kennis gemaakt met Niels & Charlotte via de website tijdens de zoektocht naar schilders voor mijn nieuwbouw. Na een paar mailtjes, een afspraak gemaakt voor een offerte.
Tijdens ons eerste gesprek heb ik veel uitleg gekregen over hoe en wat er zou gebeuren. Hiervoor werd de tijd genomen en niet snel, snel gewerkt.
Daarbij werden ook aan mij veel vragen gesteld waar ikzelf nog niet aan gedacht had. Al deze dingen zijn netjes opgenomen in de offerte.
Na akkoord is alles perfect volgens planning verlopen. Het eindresultaat mag er zeker zijn (en die opmerking heb ik al van veel mensen gekregen :) ). Ik zou Niels en Charlotte zeker aanraden aan anderen.

Bakkerij Eykens - Herenthout

Niels & Charlotte, nogmaals dank voor het prachtige resultaat. Jullie zijn een geweldig team dat samen voor een geweldig resultaat heeft gezorgd. Niet enkel wij maar ook ons personeel is onder de indruk. Ook onze klanten hebben enkel positieve commentaar: rijkelijk, prachtig, dit is door een vakman gedaan, wat een verandering, ... Onze producten komen nog beter tot hun recht door jullie resultaat. Kwaliteit vraagt kwaliteit en daar hebben jullie mee voor gezorgd. Het harde, snelle en zeker fijne werk is te zien in het perfecte resultaat. Dank daarvoor. Het was een uitdaging om van een oud interieur toch een fris en hedendaagse toets te geven, maar het is jullie echt gelukt. Proficiat en wij vertellen het voort! Groetjes Peter & Inge

Bart en Kristien

Niels en Charlotte, hartelijk bedankt, wat een resultaat! Jullie inzet en gedrevenheid toont zich in de knappe afwerking. Het is de eerste keer dat ik laat schilderen, maar het verschil met m'n eigen werk, is helaas toch duidelijk! Mooie gladde muren en strakke lijnen, heerlijk om naar te kijken. En dat terwijl jullie snel en proper hebben gewerkt! De andere muren zijn nu jaloers, dus... graag tot de volgende keer!

Marjan

Beste Niels en Charlotte, ik ben ongelofelijk blij dat ik voor jullie gekozen heb om mijn huisje hier in Aarschot te laten kaleien! Van dag 1 merkte ik al jullie gedrevenheid, werken alsof het jullie eigen huis was dat je aan het schilderen was.. aan elk detail wordt gedacht, niets is te veel. Jullie aangename manier van samenwerken, stipt nakomen van afspraken, zelfs bij een eerste afspraak staan jullie er en de offerte volgt dan ook snel dat kan je vandaag nog van weinig bekomen...Kortom correct in alles!! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen en voor schilderwerken wil ik alleen jullie nog maar.. Keep up the good work!!

Nancy & Joris

Beste Niels en Charlotte,
Alle positieve commentaren op jullie website kunnen we alleen maar beamen.
Jullie werk is top en de hoge afwerkingsgraad en het streven naar perfectie is uniek.
We bevelen het iedereen aan! Nancy & Joris

Hacene & Carry

Beste Niels en Charlotte,
Bedankt voor al het mooie werk dat jullie hier gedaan hebben, onze muren die een grondige renovatie nodig hadden is het dankt zij jullie echt gelukt om alles piekfijn te krijgen.
Wij zijn zo gelukkig met ons nieuwe huisje,wij hebben trouwens vele mooie reacties gekregen en dat komt jullie alleen maar ten goede,
Nogmaals bedankt voor de mooie samen werking ,jullie zijn echt heel lieve vriendelijke en bedreven mensen

Michiels Martine

Niels en Charlotte zijn schatten van mensen, vriendelijk, ordelijk, kennen echt hun vak, echt TOP, zeker een aanrader, dank je wel.

Marc & Vera

Ik leerde Niels en Charlotte kennen toen ze de schilderwerken uitvoerden voor één van onze interieurprojecten (Shokudo) te Aarschot. Het eindwerk was er verbluffend.
In 2018 besloten Vera en ik om onze woning de nodige "facelift" te geven en kwamen we terug bij N&C terecht.
De offerte was duidelijk en snel verkregen. de werken gestart en beëindigd zoals afgesproken en ... aan de vooropgestelde prijs.
De uitvoering van schilder- en behangwerk was super!
Zeker een aanrader... tot binnenkort Niels en Charlotte.

5th corner bvba

Ons bureel heeft weer de juiste uitstraling ! Alles afgelijnd en tot in de puntjes , net als wij graag doen , leveren ze werk tot in de puntjes ! Dank uit de Brusselse marollen , ja zelfs daar komen ze , perfect , altijd blij met jullie te werken , glimlach erbij en niets te veel , zelfs niet de factuur ;-)

Joke en Migel

1 Woord: TOP!
En als ik het in meer woorden mag samenvatten: onze nieuwe houten trap werd zeer professioneel, met de meeste zorg en tot in de puntjes behandeld. Echt een heel mooi resultaat waar we jaren geniet van gaan hebben.
Zelfs het bijplamuren van enkele gaten in de muur was geen enkel probleem, je deed alles met de glimlach! Bedankt! Echt waar!

Noëlla Pintens

Wanneer je spreekt over het grote lot in de loterij dan had ik dat zeker met Niels en Charlotte.
Twee vriendelijke, gedreven en zeer professionele personen. Ik had het niet beter kunnen treffen.
Na het afschuren, plamuren en aanbrengen van een basislaag en het schilderen van de deuren ziet mijn appartement er fantastisch uit. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en wanneer het gedaan was hebben ze ook zeer netjes alles achtergelaten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik 200 % tevreden ben en kijk nu al uit naar onze volgende samenwerking wanneer de muren een kleurtje krijgen. Langs deze weg wil ik jullie nog eens van harte bedanken Niels en Charlotte voor het puike werk dat jullie geleverd hebben.

Jérôme

Super content over een schrijfbord dat Charlotte en Niels voor mij hebben gemaakt. Het logo dat ze erop hebben geverfd is echt knap gedaan. Dank je wel voor het kei goeie werk!

Stijn Kolacny

Heb al een paar keer beroep gedaan op de diensten van N&C. Ze hebben steeds heel mooi werk geleverd en zich prima aan de deadlines gehouden. Een aanrader!

Dimitri

Super tevreden over het schilderwerk dat werd gedaan! Alles netjes verzorgd en alles proper achtergelaten. Vakmanschap wordt hoog in het vaandel gedragen en daarbovenop krijg je nog 2 zeer fijne mensen over de vloer! Een aanrader!

Berlinda Verelst en Théo

Niels & Charlotte, nogmaals hartelijk bedankt voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Jullie hebben bij wijze van spreken dag en nacht gewerkt om alles op tijd af te werken, ongelooflijk! Jullie doen je werk met zoveel enthousiasme en passie, jullie zijn zo'n fijne mensen om mee samen te werken, jullie zijn gewoonweg DE BESTE!

Germen en Machteld

Ons huisje heeft een nieuwe kleur, dit van trap tot deur, elk in de juiste tint, Niels en Charlotte, met borstel en penseel, zeer gezwind!

Jurgen en Nadia

Met Niels & Charlotte is het meer dan een make-over, stijladvies met passie en correcte afspraken, de grootste zorg voor, tijdens en na. Dank voor het resultaat!

Gaetan en Monika

Beste Charlotte en Niels, van harte dank voor het afleveren van het prachtige werk. Monika is heeel gelukkig en dat is met geen geld te betalen. Ik beveel u zeker aan bij mijn cliënten in de regio groot Antwerpen. Groetjes van uw voldane klanten, Monika en Gaetan, nogmaals dank

Cindy

Niels en Charlotte, dank je wel voor jullie fantastische werk en advies! Zowel het verfwerk als behangwerk is perfect afgewerkt. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kijken al uit naar fase II.

Ingrid en Louis

Super bedankt voor jullie inzet! Door de professionele aanpak en gedrevenheid naar perfecte afwerking een echte meerwaarde voor ons huis. Nogmaals dikke merci!

Anja en Johan

Super toffe mensen die hun stiel met hart en ziel uitoefenen. Ze werken zeer netjes en tot in detail. Wij zijn zéér content van het resultaat. Niels & Charlotte bedankt om ons huisje terug toonbaar te maken ;-)

Peggy

Super tevreden van hun werk. Van het aanvragen van de offerte, tot de schilderwerken zelf en de reactie op een vraag nadien. Heel proper gewerkt en alles piekfijn afgewerkt. Ik kan - en zal :-) - jullie aan iedereen aanbevelen. En als we ooit terug schilderwerken moeten laten doen, dan contacteren we jullie opnieuw. Dank je wel!

T-P Wommelgem

Super vriendelijk koppel dat topwerk aflevert!! Ze werken heel proper en toch snel! Wij zijn zeer tevreden over ons resultaat!!

Gilbert en Linda, Hofstade

Na dat ze onze buitenschilderwerken hadden gedaan hebben ze nu ook recent onze living een nieuw laagje verf gegeven. In beide gevallen werd de perfectie benaderd. Het draait bij verfwerken in de eerste plaats om de kwaliteit van het verfwerk. Aan de manier waarop ze werken (alles wordt netjes afgeplakt) merk je al dat de kwaliteit voorop staat eerder dan snel klaar te zijn. Alle verfvlakken zijn haarfijn en scherp afgelijnd. Dit valt gewoon op als je naar hun verfwerken kijkt. Hun kennis van verftechnieken en materiaal is uitmuntend en je zal hen op geen compromis aan kwaliteit kunnen betrappen. Er wordt zeer goed en veelvuldig (tussen alle lagen) geschuurd wat uiteraard de hechting ten goede komt. Daarenboven hebben zij een sterk klant en service gericht denken. Ze weten hun klanten te waarderen en doen haast het onmogelijke om toch aan de wensen van de klant te voldoen. Dit zijn gewoon de beste schilders waar wij al mee hebben gewerkt. Warm aanbevolen.

Dave

Mooi en zeer proper werk afgeleverd door 2 jonge gedreven mensen. Dikke proficiat. Volgende keer doe ik zeker terug beroep op ze.

Vanessa en Dirk

Super service! Snel en efficiënt... Volgende keer doen we weer op jullie beroep.

Koen

Dankzij N&C hebben wij nu een fantastische gezinswoning.

Andy, Ellen & Renzo

Zeer mooi tot in detail afgewerkt, twee super gedreven en stipte mensen. Heel veel positieve reacties gekregen, we doen zeker nog beroep op jullie in de toekomst.

Wim, Ivana, Evy & Jonas

Deze twee sympathieke en erg professionele mensen leverden bij ons schilderwerk af dat mag gezien worden! Ze zijn stipt, werken heel proper en het resultaat is super! Ook de afwerking is bijzonder mooi uitgevoerd! Hun slogan is niet gelogen, ze streven echt wel de perfectie na. Een volgende keer doen we zeker terug beroep op hen.

Wouter & Annelies

Zeer content met het resultaat. Mooi afgewerkt, vlotte planning, goeie communicatie, fijne mensen,... We kijken al uit naar fase 2 :-)

Dimitri DELOOZ

Niels ken ik al jaren als een gedreven vakman die inmiddels samen met zijn partner de affiniteit met het schildersberoep deelt: oog voor detail en vakmanschap hebben zij hoog in het vaandel, kortom zij zijn fier op het eindresultaat en zij gaan ervoor! Een glimlach hoort bij het werk, een aanrader om dit bedrijf in huis te halen!

Noëlla & Eddy

Super tevreden over het perfecte werk dat jullie afleverden bij ons. Ondertussen heeft onze familie de weg naar jullie ook al goed ontdekt! Ook bij de zoon en broer hebben jullie een schitterend resultaat afgeleverd! Dankuwel!

Peter en Anita Hoeyberghs

Niels en Charlotte hebben prachtig werk afgeleverd, goede communicatie, correcte afspraken! Gedreven door hun passie voor mooi werk, fierheid voor hun beroep. Wij gaan voor de volgende schilderwerken zeker deze twee prachtige mensen nog contacteren.

Elsen - Roelands

Zeer goed advies qua kleuren en de realisatie tot in de puntjes in orde!

Jens

Mooi en kwalitatieve afwerking

Maxime

Niels & Charlotte, jullie hebben zeer knap werk geleverd! Het eindresultaat is prachtig! Zeer goede service, stipt, zeer netjes, super mooie afwerking, alles proper achtergelaten en het werk was zelfs 1 dag vroeger klaar dan voorzien! Dikke proficiat!

Van der Weyden Annie

De max, vriendelijk team, vol goede ideeën, snel, proper en voor alles een oplossing, een gouden raad, niet twijfelen, bel N&C

Jokke en Denise Willems-Debecker

Bedankt voor het perfect tot in de puntjes afgeleverde werk. Jullie mogen trots zijn. Onze volgende schilder en behangwerken zijn zeker voor jullie gereserveerd.

Wim & Ivana

Niels en Charlotte, voor de tweede keer mogen wij genieten van jullie prachtige schilderwerk! Bedankt hiervoor en ook voor jullie flexibiliteit, hulpvaardigheid, advies, goeie ideeën,... Zeker tot een volgende keer!

Michiels Martine

Lieve vriendelijke mensen die zich voor 100 procent inzetten. Zeker prijs en kwaliteit waardig, mogen zeker en vast terug komen.

Stefan en Krista

Mooi werk geleverd! Bedankt voor jullie goede service.

Tonita Van Uytven

Het werk waar geen enkele andere schilder zich aan durfde wagen, zag Niels als een uitdaging: een oude verweerde voordeur die meer dan 20(!) jaar niet behandeld werd, terug als nieuw krijgen. Na vele uren afbijten, schuren, plamuren en tot slot verven, verscheen een nieuwe deur. Dankzij zijn professionalisme, ongekend perfectionisme en inzicht in zijn vak, bracht hij dit werk tot een goed einde. Bedankt Niels!

Jef & Sonja

Ik dacht dat ik ook kon schilderen, doch na de interventie van N&C moet ik mijn werk herzien tot het aanbrengen van verf. Kwaliteit heeft zijn prijs maar hun werk verantwoordt dit alles. Oog voor detail van start tot finish. Mijn rol en borstel gaan heden met pensioen.

B&L

Het aanbrengen van verf is een kunst! Als dit dan nog gebeurt door warme, lieve en respectvolle mensen dan is het plaatje compleet. Deze mensen zijn top!

Peter, Nathalie en Daan

Niels en Charlotte, wij zijn niet alleen zeer tevreden over het resultaat dat jullie bij ons hebben neergezet maar zeker en vast ook over de manier van communiceren, over de gedrevenheid en de stiptheid. Vakmanschap en een integer contact met de klant waar jullie trots mogen op zijn en velen een voorbeeld zouden mogen aan nemen.

Sociale media